header image
Domov
Prijave in odjave na tekmovanja Natisni E-pošta
V povezavah spodaj lahko najdete obrazce za prijavo in odjavo na vsa domača tekmovanja s koledarja TZS, pa tudi za prijavo/odjavo na mednarodna tekmovanja v kategoriji 12-18 let.
Domača tekmovanja
Prijave in odjave na domača tekmovanja (OP, Round Robin, mastersi, državna prvenstva, itd.) praviloma pošiljate na številke faxov klubov-organizatorjev, ki so napisani v koledarju tekmovanj (ki je v Biltenih TZS) za posamezno tekmovalno obdobje.
Mednarodna tekmovanja
Prijave  na mednarodna tekmovanja 12-18 let v tujini morate poslati na fax teniške zveze Slovenije (fax številka 430 66 95). Marjeta Smodiš, ki je odgovorna oseba za pošiljanje prijav, te prijave uredi v skladu s predpisi mednarodnih teniških organizacij in jih  posreduje ITF, TE oziroma klubom-organizatorjem v tujini. Prijavnice  na mednarodna tekmovanja morajo klubi na teniško zvezo Slovenije poslati vsaj  teden (sedem) dni pred rokom za prijavo na mednarodno tekmovanje. Vse prijavnice, ki bodo poslane po tem roku, bodo zavrnjene, oziroma se bodo morali igralci na tekmovanje prijaviti sami, kar skoraj gotovo pomeni, da takšne prijave organizator ne bo upošteval!!!!
Odjave morate poslati na številke organizatorjev sami (pošljite pa jih tudi na TZS v vednost).
OPOZORILO! V vsakem primeru morajo biti prijavnice v celoti izpolnjene (ime kluba, ki prijavlja tekmovalca; ime kluba, ki organizira tekmovanje; datum igranja tekmovanja; kategorijo tekmovanja; šifra igralca, njegovo ime in  priimek, klub, rang TZS in/ali ATP, ITF, WTA, itd.) ! Sodniki na tekmovanjih bodo zavračali nepravilno napisane oz. nepopolne prijavnice! V primeru prijave na mednarodno tekmovanje mora biti datum rojstva prijavljenega igralca napisan v celoti (dan, mesec, leto)!
Za vsa vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 4306690 , lahko pa jih posredujete tudi na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .
 
< Nazaj   Naprej >